Kongevej 61, ST., 6400 Sønderborg

Centralt beliggende herskabslejlighed i stueplan

Gå en online tur i boligen her
Jeres nye adresse i Sønderborg byder på en totalrenoveret stueplans herskabslejlighed. Under renoveringen er der brugt gode materialer, og lejligheden er renoveret i en stil som passer til huset, med højt til loft og flotte stuklister og rosetter. Lejligheden er beliggende i en oase med kort afstand til indkøbsmuligheder og skole, og du får tilmed let til fredfyldte gåture i skoven og på Strandpromenaden.

Velkommen til.

Fra vejen bliver man præsenteret af et flot hus, med spændende detaljer som smukke buede vinduer. Der går en trappe op til husets overdækket indgang, her bydes man velkommen af en stor attraktiv hvid dør med smukke udskæringer.

Inden døre åbenbarer sig en hall, med en sort og hvid trappe op til første sal, og indgangen til lejligheden. Lejlighedens indgang er med store lyse klinker, gulvvarme og garderobeskab fra Sønderborg Køkkenet som går fra gulv til loft. Ved indgangen er der et gæstetoilet med en utrolig smuk italiensk håndvask.

Der er etableret et Sønderborg Køkken i lejligheden, og køkkenet fremstår lyst og rummeligt, med et stort vindue som giver et dejligt lys. Emhætten er noget for sig, det er en lampelignende emhætte, som fremstår elegant i køkkenet. En fransk dør fører en videre ind til spisestuen, hvor man kan nyde en god middag, alt imens en smuk gammel brændeovn, med de flotteste detaljer, bryder de hvide linjer i rummet.

Lejligheden byder yderligere på 4 værelser, et bryggers og et lyst badeværelse. I stuerne og værelserne får man flotte plankegulve og store lyse vinduer.

Haven
Fra bryggerset er der adgang til lejlighedens terrasse, og en lukket have. Haven er hovedsageligt anlagt med en græsplæne, der omkranses af en hæk og bede.

Til lejligheden tilhører der også et kælderrum og carport. Alt i alt en fantastisk lejlighed, der fortjener at blive oplevet.
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.