Kongevej 61, 2., 6400 Sønderborg

Ejerlejlighed i centrum

Her finder du en flot renoveret lejlighed på en af Sønderborgs mest eftertragtede adresser, Kongevej 61, 2 sal. 6400 Sønderborg. Lejligheden er fuldt renoveret af to omgange (2015 og 2020), i en stil som passer til huset, med flotte detaljer rundt om dørene. Med en beliggenhed som denne, får du kort afstand til indkøbs muligheder og skole, og du får tilmed let til fredfyldte gåture i skoven og på Strandpromenaden. Her er yderligere et glimt til vandet.

Velkommen til.

Fra vejen bliver man præsenteret af et flot hus, med spændende detaljer som smukke buede vinduer. Der går en trappe op til husets overdækket indgang, her bydes man velkommen af en stor flot hvid dør med smukke udskæringer. Inden døre åbenbarer sig en hall, med en sort og hvid trappe som fører op til anden sal, og indgangen til lejligheden. Du træder ind i lejlighedens gang, som fremstår flot, med lyst plankegulv, og med adgang til lejlighedens værelser, badeværelse og køkken/stue. Der er nye ludbehandlede fyrretræs plankegulve i lejlighedens værelser, gang og køkken/stue.

Badeværelset fremstår flot med flisegulv, vask med skab og bruseniche der kan skubbes ind så det giver mere plads når man ikke er i bad. Der er yderligere gulvvarme i badeværelset. Køkkenet fremstår lyst og rummelig, med to vinduer som giver et dejligt lys. Der er gibsvægge i hele lejligheden, hvilket er med til at gøre lejligheden stilren. Lejligheden er udstyret med automatisk udluftning, hvilket giver et godt indeklima.

Ydermere er der direkte adgang, fra gangen, til et tørloftsrum på 45 m².

Der hører en have med til lejligheden, som er til egen benyttelse. Fra huset går en gangsti om til haven. Foran ejendommen følger der også en p-plads med til 2. sal.
Gå en online tur i boligen her
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.