Perlegade 9, 1. tv., 6400 Sønderborg

Ejerlejlighed i centrum af Sønderborg med altan og elevator.

På en hyggelig placering midt i Sønderborg møder I denne fine treværelses lejlighed. Her skal I glæde jer til at flytte ind i et herligt og lyst miljø med store rum og højt til loftet. Boligen er nyindrettet i 2022 og rummer nu et åbent opholdsmiljø med køkken og stue, to værelser og et badeværelse foruden den dejlige altan med udsigt over byen og vandet.

I skal op til første sal for at træde ind i til jeres nye hjem, og ejendommen har elevator, ligesom facaden blev renoveret i 2016. Indendøre skal I først tage et kig på stuen, der flyder harmonisk sammen med køkkenet. Trægulve og hvide vægge danner de nydelige rammer her såvel som i værelserne, og vældige vinduespartier i begge ender af lejligheden bringer dagslyset ind i gavmilde mængder. Køkkenet præsenterer sig tidløst med hvide, enkle elementer, og de er opsat i en vinkel, så I får en praktisk arbejdsflade til madlavningen.

De to værelser er indretningsvenlige, og I får nemt plads til dobbeltsengen og garderobeskabet i det ene, imens det er andet er et oplagt børneværelse, et kontor eller et gæsteværelse. Både altanen og badeværelset tilgås fra en mindre gang, hvor der også er placeret vaskefaciliteter. På badeværelset får I lækre forhold med en glasafskærmet niche med regnbruser, et væghængt toilet og et stilrent møblement.

Beliggenheden er i top, for I befinder jer kun få hundrede meter fra et væld af specialforretninger og indkøbsmuligheder, ligesom kysten kun er en kort gåtur væk. Skole, dagtilbud og Sønderborg Station er naturligvis også lige i nærheden, og hopper I på cyklen, når I hurtigt til naturrige Sønderskov.


Gå en online tur i boligen her
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.