Sejrsvej 41, Rinkenæs, 6300 Gråsten

Campingplads, industrikøkken, festsal, udlejningsværelser m.m. samt stor bolig

Ønsker man en hyggelig lille campingplads, så er Rinkenæshus helt sikkert noget for dig. Rinkenæshus er nemlig en hyggelig lille campingplads, med et charmerende forsamlingshus med en krostue.

Ved ankomst til pladsen, vil du møde receptionen i en sort træbygning, bygget på en stor rødstensbygning. Rødstens-bygningens stueplan indeholder festsal, industrikøkken, krostue, værelser man kan leje og i kælderen finder du fæl-lesarealerne for campisterne. På første sal finder du privatboligen der hører med til pladsen. Til privatboligen hører have og garage med.

Campingpladsen rummer 40 pladser med strøm og vand, 4 hytter og 3 sheltere. Campingpladsen har helårsåbent for fastliggere og værelsesudlejning. De er medlem af DK-Camp. I hovedbygningen er der toiletter, badefaciliteter, pus-leplads og mulighed for at vaske og tørre tøj. Faciliteterne ligger i kælderetagen. I hovedbygningen er der yderligere fællesrum med brætspil, samt fælles køkken og 2 værelsesudlejning - Det ene med bad/toilet og køkken - Et andet med bad/toilet.

Festsalen er 9x14 m og har plads til 100 spisende gæster. Festsalen fremstår flot og velholdt, med store lysekroner hængende ned fra loftet, en flot scene der står klar til brug, smukke trægulve og store fine hvide vinduer. Festsalen bliver i dag brugt til udlejning til private fester, men har lukket fra november til april. Fra festsalen er der indgang til et stort industrikøkken, med kølerum og fryserum. Hvis man ønsker at gøre brug af mere plads, kan der åbnes op ind til et mindre lokale, som i dag bliver brugt som café. Her er også yderligere en krostue man kan udnytte.

På ejendommen ligger en pølsevogn. Den er i dag ikke i brug, men med en istandsættelse kan denne også åbnes.

Alt i alt en rigtig fin campingplads/forsamlingshus og privatbolig der er værd at se.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.