Perlegade 21, Midterst, 6400 Sønderborg

På en af byens mest attraktive beliggenheder

Dette nyopførte butikslokale er perfekt til dig, der ønsker at etablere eller udvide din virksomhed i Sønderborg. Beliggende på en af byens mest attraktive placeringer, dette lokalet er omgivet af et dynamisk og travlt forretningsmiljø.
Butikslokalet byder på en moderne og præsentabel facade med en imponerende mængde lysindfald, takket være de store udstillingsvinduer i panserglas. Vinduerne giver ligeledes mulighed for at fremvise dine produkter eller skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. Lejemålet er indrettet med et stort åbent butikslokale, samt et depotrum.
Lokalet deles om et velindrettet køkken- toilet og badefaciliteter med tre andre butikker i bygningen. På denne måde kan du nyde godt af fællesfaciliteter og drage fordel af det sociale samvær med andre lokale erhvervsdrivende.
De nye lokaler er klar til indflytning og byder på moderne faciliteter, høj kvalitet i materialer og design. Den præsentable facade giver et stilfuldt og professionelt udtryk til din virksomhed og vil uden tvivl appellere til potentielle kunder og besøgende.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.