Perlegade 9, 1. tv., 6400 Sønderborg

Midt i centrum 3 værelses, nyrenoveret lejlighed.

Her skal I glæde jer til at flytte ind i et herligt og lyst miljø med store rum og højt til loftet. Boligen er nyindrettet i 2022 og rummer, et åbent opholdsmiljø med køkken og stue, to værelser og et badeværelse foruden den dejlige altan med udsigt over byen og vandet.

I skal op til første sal for at træde ind i til jeres nye hjem, og ejendommen har elevator, ligesom facaden blev renoveret i 2016. Indendøre skal I først tage et kig på stuen, der flyder harmonisk sammen med køkkenet. Trægulve og hvide vægge danner de nydelige rammer her, såvel som i værelserne, og vældige vinduespartier i begge ender af lejligheden bringer dagslyset ind i gavmilde mængder. Køkkenet præsenterer sig tidløst med hvide, enkle elementer, og de er opsat i en vinkel, så I får en praktisk arbejdsflade til madlavningen.

De to værelser er indretningsvenlige, og I får nemt plads til dobbeltsengen og garderobeskabet i det ene, imens det er andet er et oplagt børneværelse, et kontor eller et gæsteværelse. Badeværelset tilgås fra en mindre gang, hvor der også er placeret vaskefaciliteter. På badeværelset får I lækre forhold med en glasafskærmet niche med regnbruser, et væghængt toilet og et stilrent møblement.

Beliggenheden er i top, for I befinder jer kun få hundrede meter fra et væld af specialforretninger og indkøbsmuligheder, ligesom kysten kun er en kort gåtur væk. Skole, dagtilbud og Sønderborg Station er naturligvis også lige i nærheden, og hopper I på cyklen, når I hurtigt til Sønderskoven.

Gå en online tur i boligen her

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.