Mjanghøj 8, Mjang, 6470 Sydals

Helårsgrund i naturskønt område

Helårsgrund beliggende på Mjanghøj 8, 6470 Sydals
Denne grund byder på en unik mulighed for at opføre dit drømmehus i et landligt område. Beliggende i fredelige omgivelser, er grunden omgivet af smuk natur og tilbyder en vidunderlig udsigt over landskabet.
Mjanghøj ligger med kort afstand til Tandslet hvor der er skole og busforbindelser og kun ca. 4 km fra Hørup hvor i finder alt, hvad I skal bruge. Det er lige fra indkøb til skole, pasningstilbud, idrætshallen, et velfungerende foreningsliv, byen har også bibliotek, læge og apotek. Der er desuden busforbindelser fra Hørup til Sønderborg hvor du på gågaden finder restauranter, cafeer, butikker m.m.

Velkommen til.

Grunden er 2.965 m² og ligger i rolige og landlige omgivelser tæt på skov. Så her er god plads til at bygge og indrette sin drømmebolig.
På grunden befinder der sig et fundament fra den tidligere bolig og derfor er der allerede installeret afløb, el og vand på matriklen.
Der er mulighed for at tilkøbe mere jord.

Denne grund er en af de sjældne perler på boligmarkedet, som er ideel for enhver, der ønsker at bygge sit eget unikke hjem netop sådan som man ønsker det.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.