Havmose 30, Kettingskov, 6440 Augustenborg

Udsigt over Lillebælt fra højt liggende sommerhus

Gå en online tur i boligen herFri udsigt over Lillebælt og højtliggende på skråning, finder du dette lækre sommerhus som er opført i 2011. Rummeligt feriehus der er indrettet til 10 personer, som ligger på Als i det sydlige Danmark, i Nr. Kettingskov i et ny udstykket sommerhusområde. Huset er indrettet med et særskilt aktivitetsrum, hvor I bl.a. kan dyste i bordtennis. Bagefter kan I slappe af i det dejlige to personers spabad eller nyde varmen fra den knitrende brændeovn.

Velkommen til!

Fra vejen bliver man budt velkommen af et blåt og indbydende sommerhus, som er omringet af smuk natur, med udsigt over marker og hav.

Inden døre åbner der sig et smukt gennemført hus. Man bliver budt velkommen af et åbent køkken og en stor rummelig opholdsstue som bliver oplyst af de mange vinduer. Sommerhuset byder yderligere på 4 soveværelser og 2 badeværelser, hvor man i det ene badeværelse er et spabad og sauna. Sommerhuset har troldtekts lofte i alle rum, og flisebelagt gulve.

Huset har i år 2022 fået ny luft til vand varmepumpe.


Ca. 20km fra sommerhuset ligger Sønderborg - den største by på Als. Byen byder på et hyggeligt byliv, hvor man kan slentre langs havnen og senere sætte kurs mod gågaderne og shopping centret Borgen. I Sønderborg kan du også komme tættere på områdets lange historie om ringridning og kigge nærmere på historiske og moderne attraktioner og kunstværker.

På nuværende tidspunkt bliver sommerhuset udlejet hos Novasol, og udlejningsaftalen overtages.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.