Violvej 5, 6440 Augustenborg

Velholdt etplansvilla i Augustenborg

Gå en online tur i boligen herEn god adresse
I Augustenborg ligger denne særdeles velholdte etplansvilla fra 1969, som nu er klar til at tage imod nye ejere. Villaen er beliggende på en lukket villavej, hvor man ser at der kommer flere og flere børnefamilier til, så der er næsten altid børn at lege med. Villaen er placeret hensigtsmæssigt i forhold til byen og mange faciliteter, såsom børnehave, skole, fritidsaktiviteter, og områdets flotte natur. Huset præsenterer sig utrolig velholdt, med 2 badeværelser og med store lyse rum.

Velkommen til.

Fra vejen fremstår ejendommen stilren med en indbydende forhave og en enkel facade, der udgøres af gule mursten, hvide vinduer og en hvid gavl. Man bliver præsenteret for en flot indkørsel op til huset, tilmed også en velholdt gangsti. For enden af indkørslen findes en carport med tilhørende garage.

Inden døre åbenbarer sig en flot rummelig entré med plads til at hænge sit overtøj. Der er fra entréen adgang til et værelse, et lille badeværelse samt indgangen til husets stue.

I husets hjerte får man en stor rummelig stue. Stuen er med flotte egeparket gulve, store vinduer, en brændeovn, og plads til både afslapning og middag. Den ene væg er med synlige mursten. Fra stuen er der adgang til værelsesafdelingen, køkkenet og udgang til en hyggelig velanlagt terrasse.

Køkkenet i huset er pænt og lyst med spiseplads og god skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til et bryggers, hvor der er placeret en vaskemaskine og en tørretumbler. Husets værelsesafdeling består af 3 værelser og et badeværelse. Fra det ene værelse er der udgang til terrassen.

Haven
Fra stuen er der adgang til husets 2 terrasser, og en lukket have. Haven er hovedsageligt anlagt med en græsplæne, der omkranses af et træhegn. Hele herligheden er således børnevenlig og med rig mulighed for leg.

Her får man med andre ord en ejendom i et børnevenligt område tæt på skole og indkøb. Det er en fantastisk villa, der fortjener at blive oplevet.
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.