Pottegade 3, Blans, 6400 Sønderborg

Klassisk rødstensvilla i Blans

I Blans, nogenlunde midt mellem Aabenraa og Sønderborg, møder I denne klassiske rødstensvilla fra 1951. Beliggenheden er attraktiv med korte afstande til alt det, I måtte få brug for i hverdagen, og planløsningen er ligeledes velkomponeret. I kan se frem til to stuer og tre værelser, mens I også har glæde af en solrig have. Velkommen.

Adressen hedder Pottegade 3, og fra jeres kommende bopæl har I det meste inden for gåafstand. Det tager ikke mange øjeblikke at gå til den lokale købmand, og på samme vis er I placeret praktisk i forhold til både skole og pasningstilbud. Idrætsanlægget, grønne skove og flotte omgivelser ved Als Fjord er let tilgængelige på cykel, mens I også kan bide mærke i den nemme adgang til offentlig transport.

Allerede udefra fremstår ejendommen med en fin facade, hvor de røde, patinerede mursten får følgeskab af dekorative gesimser og hvide vinduer. Inden døre fortsætter den pæne stil på tværs af halvanden etage med et samlet areal på 123 kvadratmeter.

I stueplan centrerer boligen sig omkring de to stuer, der modtager et behageligt lysindfald fra syd og øst. Den ene er forsynet med en brændeovn, og tilstødende den oplagte spisestue har I et køkken. Etagen afrundes af et værelse, et bryggers og et badeværelse, mens de resterende to værelser er placeret på første sal.

Den anseelige have udgøres først og fremmest af en græsplæne, men også høje hække, kraftige træer og en overdækket terrasse er en del af fornøjelsen. På matriklen står flere skure og en garage.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.
Huset er pt. lejet ud.
Gå en online tur i boligen her
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.