Birkevej 2, 6440 Augustenborg

I den hyggelige Hertug by, Augustenborg, finder I denne villa. Her er kort afstand til indkøbsmuligheder og skole, og let til byens historiske seværdigheder, som Augustenborg Slot. Huset rummer 107 m², som er godt udnyttet med 2 værelser (med mulighed for 3 værelser), køkken alrum, bryggers og badeværelse.

Fra vejen bydes I velkommen af en sten belagt indkørsel, med en nyere carport. Huset er opført i beton og fremstår som et hvidt pudset hus, med et fladt built up tag fra 2003. Alle døre og vinduer er udskiftet, og huset er flot og moderne indvendig, med lyse lofte og vægge.

Velkommen til!

Indendøre kommer I ind i husets bryggers. Her er god plads til opbevaring, samt vaskemaskine og tørretumbler. Praktisk er der der også etableret en vask. Fra bryggerset kommer I videre ind i husets hjerte - Køkken alrum. Køkkenet er et Vordingborg køkken fra 2021, med hvide elementer og sort bordplade. Her er et stort gas komfur, med to ovne. Det fremstår flot og moderne, med spot i loftet. Fra køkkenet kan I se ind til stuen, så I kan følge med I hvad familien og gæster laver, imens I står og laver mad.

I stuen er der plads til både spisebord og hyggekrog. Her er en pillebrændeovn fra 2020, så I kan sidde og nyde varmen, alt imens I kigger ud i haven. Fra stuen er der udgang til haven, hvor det første man kommer ud til er en ca. 40 m² overdækket terrasse. Her er plads nok til en grill, spisebord og hyggehjørne som er dækket af for blæsten. Omme i haven er der yderligere et udhus på 50 m².

Endvidere i huset, er der 2 værelser, hvor i det ene værelser er lavet et walk-in closet. Husets badeværelse er fra 2019, og fremstår flot, med mørke fliser på gulvet og hvide vægge.
Der er gulvvarme i køkken, gang og badeværelse.

Alt i alt et utrolig flot hus, som fortjener at blive set.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.