Lille Mommarkvej 12, Lillemommark, 6470 Sydals

Mulighedsrig etplansvilla i Lille Mommark

Med udsigt til markernes åbne vidder i Lille Mommark på Sydals ligger denne mulighedsrige etplansvilla fra 1907, som er løbenede renoveret. Boligen har en gang været et to familiershus, hvilket let kan etableres igen, hvis I ønsker det. Det røde bliktag fra år 2000 står flot i det grønne landskab, og indenfor byder hjemmet på hele 225 kvadratmeter. I kan se frem til et køkken, en stue, hele syv værelser og to badeværelser samt flere disponible rum og en integreret garage. Velkommen til Lille Mommarkvej 12.

Villaen centrerer sig om det velholdte køkken, der er opført med lyse elementer og masser af opbevaringsplads. Her kan I arrangere en mindre spiseplads, og I får direkte adgang til stuen, som modtager et gavmildt lysindfald fra syd. I den vestlige fløj finder I fem værelser, og i den nordlige ende gemmer der sig yderligere to værelser sammen med husets to badeværelser, der begge har brus og præsenterer sig lyst og indbydende.

Udenfor venter jer en skøn og solrig have, der blandt andet byder på et drivhus og et væld af frodige og farverige beplantninger. Plænen omkranses flot af dekorativ flis, og kigger I hen over hækken, betages I af den herlige udsigt til de åbne marker. I finder jer let til rette på den anseelige fliseterrasse, hvor I får rigeligt med plads til havemøblerne og en grill.

På trods af den naturskønne beliggenhed tilgodeses I samtidig af nærheden til alt, hvad I skal bruge i hverdagen. Blot 500 meter væk har I gode busforbindelser, og en kort cykeltur bringer jer til pasningstilbud, dagligvareindkøb og skole samt idrætsfaciliteter. Nyd også den korte afstand til vandet, som ligeledes nås på cykel.

Gå en online tur i boligen her

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.