Kegnæsvej 4, Mommark, 6470 Sydals

Byg din drømmehus her

Vi har fornøjelsen af at præsentere denne unikke ejendom beliggende på Kegnæsvej 4, 6470 Sydals. Grunden strækker sig over 1424m2, hvor der også findes et lille hus på 98m2. Omkranset af marker og med langt mellem naboerne, tilbyder denne ejendom en privat og fredelig tilværelse.
På grunden kan man nyde godt af flere frugttræer og muligheden for at dyrke egne grøntsager. Huset er i dårlig stand og nedrivningsklart. Dette giver køberen mulighed for at starte helt fra bunden og skabe en drømmebolig efter egne ønsker og behov. På grunden er der både el, vandinstallation og kloak, der skal dog betales tilslutningsafgift til kloarken.
Beliggenheden er enestående med blot 2,2 km til Mommark, hvor der findes en smuk badestrand. Ligeledes er der kun 1,5 km til Lysabild, hvor der findes en skole. Der er handlemuligheder kun 4 km derfra i Skovby og kun ca. 7 min kørsel til Hørup og ca. 17 min til Sønderborg.
Denne ejendom er en unik mulighed for at skabe drømmeboligen, med naturen som sin nærmeste nabo, er der mange muligheder for at opnå et idyllisk liv på denne ejendom. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information eller en fremvisning.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.