Asserballevej 8, Jestrup, 6470 Sydals

Unik ejendom med 3 boliger

Denne unikke ejendom er beliggende midt i en oase af idyllisk natur midt på smukke Als.
Ejendommen er består af et charmerende hovedhus samt to mindre huse, alle i god og velholdt stand.
Hovedhuset imponerer med sin charmerende arkitektur og synlige bjælker, hovedhuset er indrettet med en flot stor stue med mange vinduer og i åben forbindelse til husets moderne køkken, herfra kan man let komme ud på husets terrasse og nyde morgen kaffen i solopgangen, stueplan byder endvidere på et bryggers, et soveværelse, et badeværelse med badekar og entre med trappe til 1. sal.
1. salen er indrettet med 4 gode værelser, repos og et toilet.
Ejendom 2, 8a på 81m2 er imødekommende med sine store vinduer direkte ud i naturen og enkle indretning, huset byder i stueplan på en stor stue med åben adgang til et hyggeligt køkken, badeværelse og en udestue med udgang til terrassen, 1. salen byder på et opholdsrum og et værelse.
Ejendom 3, 8b på 55m2 er hyggeligt indrettet med en stor stue, et mindre køkken med udgang til terrasse og et badeværelse, på 1. salen er der et marsterbedroom.
Hele ejendommen er omgivet af en stor have som rummer alt hvad hjertet kan begære, gennem haven løber Pulverbækken, hen over bækken er en hyggelig bro, her er en rosenhave med vilderoser, bærbuske og krydderurter, blommetræer, kirsebærtræer, æbletræer m.m., et smukt orangeri, hyggekroge, en branddam og bænke hvor man kan nyde det hele i roen kun forstyrret af fule kvidder, her er endda en petanque bane, mere idyl på et sted findes sjældent.
Dette er den perfekte ejendom for den natur- og kvalitetsbevidste køber, som ønsker et idyllisk opholdssted midt i den danske natur med mulighed for at leve sammen med flere familier i et harmonisk og idyllisk miljø på Als.
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.