Lundvej 8, 6372 Bylderup-Bov

Villa i hyggelig Landsby

Denne smukke 1-plans villa er beliggende naturskønt i Lund, en mindre landsby lidt udenfor Bylderup Bov, villaen byder på alt, hvad hjertet begærer.
Villaen er opført i gule mursten og fremstår i god stand, fra hovedindgangen bliver men budt vedkommen af en hyggelig entré som glider sammen med huset fordelingsgang, hvor fra der er adgang til 3 rummelige værelser, badeværelse med gulvvarme, den stor stue og et indbydende køkken med udsigt over den skønne have, ved køkkenet er der et viktualrum og et bryggers med god plads.
Grunden er 1431m² stor og har hyggeområder, frugttræer og ebber af skøn natur, hertil er der et skur på 73m² med god plads til både bil, havetraktor og hobbyer, en del af skuret benyttes som væksthus.
Huset er løbende blevet renoveret med blandt andet nyt tag i 2019 og har fået ny septiktank og rensningsanlæg i 2021. Vinduerne er i god stand og gavlenden af huset er renoveret i 2023.
Beliggenheden er naturskøn tæt på Lundsø, hvor man kan nyde en svømmetur eller fiske.
Der er kun 3.5 km til handlemuligheder, skole og børnehave i Bylderup Bov by, så man har alt inden for rækkevidde.
Landsbyen har et godt sammenhold og holder blandt andet Sankthans, hvor der er mulighed for at møde byens borgere.Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.