Teglkrogen 8A, 6300 Gråsten

Super flot ejendom med 3 lejligheder i Gråsten

Udlejningsejendom , 3 lejligheder med høj standard.

Beliggende i et blandet bolig og erhvervsområde tæt på Gråsten.

Omkring ejendommen er der 3 indkørsler, en til hvert lejemål, der er rigt med plads til parkering.
Bag ejendommen er der en vel anlagt have, haven er flot samtidig med at den er let at passe.

Ejendommen er gennemgående renoveret og fremstår særdeles flot og moderne, både indvendig og udvendig.

Ejendommen indeholder 3 lejemål, med mulighed for et lejemål mere i underetagen.

Sælger beboer selv de to af lejemålene, og har derfor nedlagt køkkenet i lejligheden Teglkrogen 8A, der kan dog nemt isættes et nyt køkken da installationerne er der.

Teglkrogen 8A, 61m2 bolig indrettet med 2 værelser, stor stue med udgang til overdækket terrasse, badeværelse og et rum som før har været køkken, lejligheden er lys og indbydende.
Der skal etableres trappe op til terrassen således at lejemålet kan få egen indgang.

Teglkrogen 8B, 160m2 bolig indrettet med entre som åbner op ind til den særdeles flotte dobbelt stue kun opdelt med en mindre skillevæg hvor der er etableret en brændeovn som skaber hygge og varme, der er et godt lysindfald i stuen skabt af et vindue i loftet og store vinduespartier og glasdør ud til en terrasse, i åben forbindelse til stuerne er der adgang til et moderne køkken alrum. Der er ligeledes fra stuen niveau delt op til et kontor med et stort vindue ud mod en velanlagt terrasse, herfra er der adgang ind til et soveværelse med 2 walk in closet et på hver side af rummet og med udgang til terrasse.

Teglkrogen 8C, 85m2 bolig i underetagen her er et flot badeværelse et rummeligt køkken, spisestue, et værelse og en vinkel stue smukt delt indtil et hyggeområde med en hvælving.

Herudover er der i underetagen 146m2 som blandt andet indeholder et fyrrum, badeværelse, bryggers og 4 disponible rum, der er rig mulighed for at søge anvendelse til erhverv eller en bolig mere.

Hele ejendommen fremstår flot og særdeles godt passet og er beliggende for enden af blind vej.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.