Perlegade 9, st. tv., 6400 Sønderborg

Stor erhvervsejerlejlighed på Perlegade

Erhvervslejligheden er på 1233 kvm fordelt på 684 i stueplan og 549 kvm kælder.
Erhvervslejligheden er beliggende i en stor, velholdt bygning, der udover denne, indeholder 4 beboelses lejligheder, og endnu en erhvervslejlighed i stueplan.

Stueplan er indrettet med indgang fra gågaden til et stort butikslokale med et møderum i glas, desuden er der ud mod gågaden store udstillingsvinduer og et kontor, bagerst i butikken er der udgang til yderligere 5 mødelokaler, et toilet og et køkken med spiseplads. Udover indgangen fra gågaden er der også indgang fra den offentlige parkeringsplads som ligger lige bag forretningen.
Kælderen er delt i to. Den ene ende af kælderen er indrettet med både hære og dame toiletfaciliteter samt badefaciliteter, endvidere er der teknikum, og 2 lagerlokaler. Den anden ende af kælderen kommer ned til via en pæn trappe ved hovedindgangen - Her er der et toilet, og 2 store lagerrum.
Erhvervslejligheden er særdeles velegnet til en stor butik/butikskæde, eller kan laves om til en restaurant, da det er ideelt med en indgang fra p-pladsen, og beliggenheden er midt i byen. Området er blandet butikker, restauranter og cafeer, og tæt befærdet året igennem. Borgen, Sønderborgs shopping center, ligger ligeledes i området, samt byens rådhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.