Storegade 23, 6430 Nordborg

Butik og beboelse på hovedgaden i Nordborg

Beliggende på hovedgaden i Nordborg får man en ejendom med bolig på 1.sal og forretningslokaler i stueplan. Til ejendommen hører en stor have, dobbelt carport og en lagerbygning.

Velkommen til

I stueplan er der et fint butikslokale med store udstillingsvinduer ud til gågaden, et kundetoilet, to baglokaler som kan anvendes både som en del af butikken men også som lager eller kontor, toilet med badefaciliteter, baggang som også benyttes til vaskerum, herfra er der adgang til et disponibelt rum med trappe til 1. sal og udgang til gården.

I gården er der to værkstedsbygninger som er isolerede.

1 sal byder på 97 m² beboelse med to flotte stuer opdelt med en indbygget skydedør med glas. Den ene stue har udgang til en altan. Der er et køkken med spiseplads, et toilet, og et stort værelse med udgang til en stor tagterrasse. 2. salen rummer et soveværelse udnyttet til kip.

Til ejendommen hører også en nyere carport, lukket gård- og baghave til. Der er indkørsel til ejendommen fra Pottemagergade.

Alt i alt, en god ejendom med masser af muligheder for at bo med sin forretning. Eller udleje hele ejendommen og benytte det som en investering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.