Jernbanegade 44, 6400 Sønderborg

3 erhvervssejerlejligheder i hjertet af Sønderborg

Beliggende i Sønderborgs Centrum, finder du denne flotte ejerlejlighed, med meget kort afstand til Sønderborg Gågade.

Lokalerne bliver i dag anvendt til restaurant, ejerlejligheden st. th har tidligere været benyttet til frisør.

Ejerlejlighed 1 og 3 rummer et pænt spiseområde i åben forbindelse med et køkken, bag ved køkkenet er der et kontor og et større køkken, bagerst er der et større lagerlokale, her kan men komme ind med paller.

Ejerlejlighed 7 er indrettet med et stort butikslokale, i butikslokalet er der installeret en håndvask, bag butikslokalet er der et personalerum samt toiletfaciliteter. Lokalerne fremstår flotte og med grålige, trægulvslignende laminatgulve.

Der medfølger 2 parkeringspladser.

Bygningen ligger med fronten ud til Jernbanegade, en travl og velbesøgt vej, hvor mange mennesker passerer til fods, på cykel eller i bil.
Den bagerste del af lokalerne støder ud til løngang, her er lige ledes meget trafik og et oplagt sted at reklamere, det er også herfra der er let adgang til vare indlevering.
Bygningen er en charmerende gammel rødstensbygning med hvide vinduer og døre, der giver et præsentabelt og klassisk udseende.
Dette giver en stærk tilstedeværelse og tiltrækker opmærksomhed fra forbipasserende, hvilket kan være en fordel for enhver virksomhed.
Ejerlejlighederne er i dag udlejede til samme lejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.