Skrænten 36, st.. th.., 6200 Aabenraa

Til leje centralt i Aabenraa

Dette centralt beliggende lejemål i Aabenraa er ideelt for erhvervsdrivende, der ønsker en fremragende beliggenhed med nem adgang og masser af trafik. Med parkering lige foran døren får kunder og besøgende bekvemmeligheden ved at kunne parkere tæt på.
Lejemålet ligger ved siden af en passage til gågaden, hvilket betyder, at der er en konstant strøm af mennesker og potentielle kunder, der passerer forbi. Denne beliggenhed er ideel for forretninger, der ønsker at drage fordel af den høje synlighed og fodtrafik.
Tidligere har lejemålet været benyttet som en frisørsalon og har derfor faciliteter, der er velegnede til denne type forretning. Lokalerne har gode udstillingsvinduer som giver et godt lysindfald, lokalet er rummeligt og præsentabelt. Der er et køkkenområde, som er velegnet som personaleområde. Derudover er der et disponibelt rum, toilet og mekanikrum som også kan bruges som lager.
Samlet set tilbyder dette centralt beliggende lejemål i Aabenraa mange attraktive funktioner og faciliteter for en erhvervsdrivende.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.