Nejsvej 9A, 6310 Broager

Byggegrund i attraktivt boligområde i Broager

Denne parcelhusgrund er beliggende i Broager by - Braue - som over årene har udviklet sig særdeles positiv. Efter motorvejen er kommet står byen som én af de stærkeste alternativer til Sønderborg. Broager ligger bare 11 kilometer væk fra Sønderborg, og byen har fine indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, fritidsaktiviteter mm. Byen har et stærkt lokalt fællesskab, som byder alle velkommen, unge som ældre.

Velkommen til.

Grunden er på 757 m2, og ligger for enden af en lukket vej, hvilket gør beliggenheden eftertragtede for børnefamilier.

Her kan man bygge sit drømmehus, med den indretning man ønsker. Grunden ligger kun få kilometer fra Flensborg Fjord, og ikke langt fra naturskønne områder.

Der er busforbindelse til Sønderborg cirka hver ½ time, fra Møllegade som ligger 500m fra grunden. Der er kun få minutters kørsel til indkøbsmuligheder, skole og fritidsaktiviteter.

Grundens anvendelse:
Grunden er beliggende i et område som er angivet til åben-lav eller tæt-lav boligbebyggelse til helårsbeboelse. Ønsker man åben-lav bebyggelse må her bebygges med 30% af grundarealet, hvilket svarer til cirka 227m2. Ønsker man derimod tæt-lav bebyggelse må her bebygges med 40% af grundarealet, hvilket svarer til cirka 302 m2.
Her må bygges i 2 etager.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.