Sønderstrand 4, Kegnæs, 6470 Sydals

Kvalitets sommerhus med udsigt til Flensborg fjord.

Gå en online tur i boligen herStråtækt liebhaver sommerhus beliggende i første række til stranden og med udsigt til Flensborg fjord i et stille område hvor der kun er få sommerhuse.
Huset er løbende vedligeholdt og lige til at flytte ind i.
Huset er opført i 1998 og fremstår flot og charmerende med vandskurede vægge, og gulve og lofter i Dinesens planker. Huset er gennemført super kvalitet, og fremstår godt møbleret.
Husets hjerte er den store stue hvor der er plads til både sofagruppe og spisebord til hele familien. Stuen har desuden brændeovn og terrassedør, og det gennemgående plankegulv giver en blød stemning i rummet. Loftet har fritlagte bjælker. Fra stuen er der åbent ind til køkkenet der fremstår flot med hvide skabslåger og træbordplade.
I badeværelset er der gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler, og der er her forbindelse til et mindre depotrum.
I entreen finder du den flotte trappe der fører til 1 sal. Trappen fører op til den åbne repos, der har to indbyggede alkovesenge. I hver ende af reposen finder du et fint værelse med god plads til en dobbeltseng.
Foran huset forefindes parkering, og bag ved huset er der en stor have, der er anlagt med græsplæne og udgang til sti gennem skov/eng der fører til vandet.
En sand perle der skal ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.