Stenkobbel 6, 6440 Augustenborg

Skovejendom på Als med idyllisk beliggenhed

Gå en online tur i boligen her


Her udbydes en af Als' skønneste boliger.
Med en unik beliggenhed i Nørreskoven, omkranset af skov og marker, finder du denne herskabsbolig. Ejendommen er opført i 1976 og er tegnet af Karsten Rønnow, og fremstår flot og charmerende med gule pudsede vægge og stråtag. Den ligger med få minutters gang til vandet og få km til Fynshav bymidte.
Du træder ind i boligens store hall med åben trappe til første sal. Den store stue har indbyggede reoler og åben pejs, samt to døre ud til den store terrasse. Gulvet er brede gennemgående planker. Franske døre åbner op ind til den store spisestue med brændeovn og store vindues partier lader dig nyde udsigten over grunden og skoven. Fra spisestuen er der adgang til det lækre kvalitetskøkken. Stueetagen byder også på et gæstetoilet.
Første sal har en hyggelig repos, et stort soveværelse med skabsvæg holdt i samme flotte stil som resten af huset, et ekstra værelse, og et stort nyrenoveret badeværelse.
I kælderen finder du en stor smuk gildesal med hvælvede lofter, brændeovn og bar, et stort bryggers samt et disponibelt rum.
Til huset hører også en ladebygning opført i samme stil som hovedhuset. Laden indeholder garage, samt to gæsteværelser og et badeværelse. Og på første sal finder du et værksted samt depotrum.
Grunden fremstår med åbne plæner, bålplads, og masser af natur. Foran huset er der en gårdsplads med flagstang. På grunden findes også et brændehus, opført i træ og med tag af canadisk red cedar.
Alt i alt får du en fantastisk skovejendom rig på natur og dyreliv, og med mulighed for jagt på egen grund. Her kan fritiden byde på gåture i skoven, ved stranden eller ture til den nærliggende golfbane. Sønderborg bymidte, der ligger ca. 20 min. kørsel fra ejendommen byder på rig mulihed for både shopping og cafe besøg og aftener på restaurant.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.