Vestermarken 25, Stevning, 6430 Nordborg

Rødstensvilla velbeliggende i Stevning med udsigt over marker

Velbeliggende villa i hyggelig landsby. Huset er indrettet med tre fine værelser, lille kontor, to badeværelser, fint køkken, stor stue samt entre og bryggers. Entreen byder velkommen ind i et lyst og imødekommende hus, herfra er der adgang til et større bryggers som også kan benyttes som hverdags indgang, her er der udover plads til vaskemaskine og tørretumbler god plads til overtøj.

Køkkenet er lyst og med god skabsplads samt spisekrog, herfra kan man gå ind i stuen. Stuen har store vinduer med udsigt ud over åbne markerne, her er lyst og rummeligt med plads til både afslapning og spisestue, fra stuen er der adgang til den store terrasse.

I den ene side af huset finder du en forældreafdelingen. Her er et stort soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse. Børneafdelingen finder du på den anden side af den store stue. Her er to gode værelser samt et mindre værelse/kontor og et badeværelse.

I forlængelse af huset er der en garage med elektrisk port og et værksted/ opbevaringsrum. Foran huset er der en bred indkørsel med god plads til parkering, indkørslen er fælles med huset bagved. Bagved huset ligger terrassen i læ af huset og med sol fra formiddag til aften. Terrassen er hegnet ind med låge ud til den lukkede haven, så selv de mindste kan løbe sikkert ind og ud på de varme sommerdage. I haven findes et stort drivhus, samt masser af plads til udfoldelser. På den anden side af den stille vej ligger en legeplads, hvor byens børn kan mødes.

Stevning
Stevning er en lille landsby på det nordlige als. Her er et rigt landsbyliv med masser af gode aktiviteter for hele familien, med både idrætsforening, kulturhus samt arrangementer året rundt. Blandt andet kan du opleve Stevning musikfestival, Sankt Hans, Fastelavn, juletræsfest og ringridning.
Byen huser også Hjortspring Børnehus og ligger kun 3 km fra Guderup der har skole, fritidsklub og indkøbsmuligheder.
Der er gode busforbindelser til skole.
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.