Lebølvej 8, Lebøl, 6470 Sydals

Villa med landidyllisk beliggenhed

Gå en online tur i boligen her
På Sydals ikke langt fra Tandslet og Lysabild, ligger denne villa, som er klar til at tage imod nye ejere. Huset ligger i et roligt og naturskønt område, omgivet af åbne marker. Inde i huset finder man fire gode værelser, et badeværelse, fint stort køkken, stue samt entre og bryggers. På første sal er der 2 værelser, begge udstyret med en hems.

Velkommen til.

Her bliver man mødt af en stor indkørsel, med god plads til parkering. Herfra har man adgang til husets garage og 2 indgange. Fra garagen bliver man ført ind i et dejligt stort, lyst og imødekommende, bryggers. Her er der god plads til blandt andet overtøj. Bryggerset har et særskilt åbent rum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Man har adgang til husets bad og toilet fra bryggers.

Køkkenet er lyst og stort, og har en åbning ind til spisestuen/stuen, samt adgang til et soveværelse. Stuen er lys og rummelig med plads til både afslapning og spisestue. Fra stuen kommer man ud i entreen med trappen til første sal. Der er også adgang til et fint værelse fra entreen.

Første sal byder på 2 lækre værelser, med egen hems, som giver værelserne mere rummelighed. Værelserne er indbydende store og lyse med synlige bjælker.

Husets have ligger på siden af huset, hvor du har udsigt ud over marker. Her kan kaffen nydes under en overdækket terrasse, imens børnene leger i haven.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.