Bøgestien 2, 6430 Nordborg

Landlig villa med værksted

Gå en online tur i boligen herHolm er en lille landsby på nordspidsen af Als som har 386 indbyggere. Her ligger dette hus, som er klar til at tage imod nye ejere. Inde i huset finder man 2 gode værelser, et badeværelse, et køkken, en stue samt entre og en gang. Lofterne i huset er hvidmalede, hvilket gør det lyst og venligt. Første sal er et stort loftsrum.

Velkommen til.

Her bliver man budt velkommen af et hvidt hus med blå vinduer. I forlængelse af huset er der en muret garage, med en stor blå port hvor man kan køre sin bil ind. Der er også en indkørsel hvor muligheden for en carport er, så man kan bruge garagen som værksted.

Fra vejen er huset ene entré, med plads til at hænge sin jakke op, og stille sine sko. Her går der en trappe op til husets loftsrummet. Loftsrummet er i dag ikke benyttet til beboelse, så her er rig mulighed for at udnytte dette, og få flere kvadratmeter.

Fra entréen er også indgangen til husets stue, hvor der er plads til både spisestue og hyggehjørne. Der er indgang til køkkenet fra stuen, hvor der er plads til en lille spisekrog.

I forlængelse af køkkenet er en stor gang med masser af plads til overtøj og sko, og husets værelsesafdeling med bad og toilet. Der er to gode værelser, og et fint badeværelse. Fra gangen er der udgang til en lille terrasse og haven. Der er fra terrassen indgang til et værksted.

Alt i alt, et fint hus med mange muligheder, som er værd at se.
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.