Kær Bygade 37, 6400 Sønderborg

Attraktiv et plans villa i Kær
Et plans villa med stor carport
Beliggende i Kær, en lille landsby med masser af natur, heste og marker. Herfra er der kun 5 minutters kørsel til Sønderborg centrum og ca. 1,5 km til indkøb. Villaen er beliggende ud til en lille vej og med udsigt over marker bag ved huset.
Huset er lys og indbydende med en familievenlig indretning. Centralt køkken/alrum med stor glas skydedør ud til en hyggelig sydvendt terrasse, en åben og rummelig spisestue og stue kun opdelt af en åben hvælving, fra stuen er der et stor glasparti ud til terrassen, de store glaspartier giver et skønt lysindfald og skaber sammen med de lyse, vægge, lofter og gulve et lyst og venligt hjem. I huset er der 3 gode værelser, et badeværelse med et mindre badekar, et veludnyttet bryggers med god skabsplads, og en entre.

Haven er anlagt med masser af græs så den er let at passe, indrammet af hæk og et lavt plankeværk ud mod marken så det ikke skærmer for udsigten. Terrassen er stor og ligger godt, med læ fra huset og lækker udsigt. Gode muligheder for parkering i indkørsel foran huset samt i den store garage med dobbelt port.

Villaen er velopført og meget velholdt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.