Rymosevej 2, Ertebjerg, 6470 Sydals

Ejendom i landlige omgivelser

Gå en online tur i boligen her


Går du med en drøm om at bo væk fra vejen, udsigt over marker og ikke langt til vand? Så har vi denne bolig, som er velbeliggende for enden af en blind vej. Der er kun få kilometer til Augustenborg, hvor de daglige indkøb hurtigt kan klares. Her får du et charmerende lyserødt pudsede hus, som byder på 4 værelser og et køkken alrum / stuemiljø med synlige bjælker.

Velkommen til.

Ved ankomst til huset bliver man mødt af en stor indkørsel, med god plads til parkering. Herfra har man adgang til husets carport og 2 indgange. I stueplan befinder husets hyggelige stue og køkken alrum. Her er god plads til et stort spisebord, som bliver brugt som samlingsstedet i hverdagene. I stueplan finder man yderligere et gennemgangsværelse, badeværelse og bryggers.

På første sal befinder husets 4 værelser sig. Fra soveværelset har man udgang til en hyggelig lille altan, hvor man kan nyde morgenkaffen og kigge ud på naturen.

Fra stuen går man videre ud i en stor udestue, med god plads til både sofasæt og bord. Herfra kommer man ud i haven med en stor flisebelagt terrasse, en fin græsplæne og en køkkenhave. Her er rig mulighed for at nyde udsigten ud over markerne.

Ejendommen byder yderligere på en carport og et værksted.
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.