Jægerpladsen 1, 6440 Augustenborg

Charmerende hus med masser af plads

Gå en online tur i boligen herHer finder du huset med masser af plads til familie og venner. Grunden ligger formidabelt i midten af Augustenborg, og her er skabt en oase af idyl med en smuk have, der afgrænses af hegn og blomster og en fredfyldt terrasse, hvor man kan nyde roen. Huset er med tiden blevet renoveret, og udstår som et smukt og velholdt hus, som er lige til at flytte ind.

Velkommen til.

Ved ankomst til huset, bliver man mødt af et flot og charmerende hus, med hvid pudsede vægge, hvide bondehusvinduer og rødt tegltag. Der er en stor indkørsel, hvor man på den ene side har huset og den anden side har en opmuret garage.

Foran indgangen til huset er der en spændende detaljeret trappe, som er lavet ud af mark sten, og inden døre åbenbarer sig lille hall som er hjertet af huset, der viser vejen til resten af huset.

I stueplan er der et stort soveværelse med walk in closet, en stue, et stort fint badeværelse, med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt et stort køkken. I 2010 har man lavet en tilbygning til huset, som i dag er husets køkken. Et stort og rummeligt Ikea køkken med mange detaljer, som en flytbar kogeø man kan skubbe over i siden, og det giver mere plads hvis man skal have gæster. Fra køkkenet er der udgang til en super hyggelige terrasse.
Der er gulvvarme i hele stueetagen.

På første sal befinder husets værelser sig, og husets ekstra badeværelse. Huset byder på i alt 5 værelser, hvor de 4 af værelserne er på første sal.

Ejendommen byder også på en stor opmuret garage med værksted, hvor der er plads til bilen og cyklerne. På første sal, af garagen, er et stort rum, med loft til kip og synlige bjælker. Den er etableret med en elektrisk port og troldtekts loftsplader.

Nede i den ene del af haven finder man et ekstra lille hus, som byder på et festlokale med en bar. Haven er hyggelig anlagt, med blomsterbede, bålsted og lækre kroge hvor man kan nyde haven fra.

Alt i alt finder man en ejendom som er gennemført i charmerende stil, hele vejen rundt.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.