Fredensgade 24, 6300 Gråsten

Villa med god beliggenhed i Gråsten

Gråsten er en særdeles hyggelig by, som byder Dansk Kultur. Her kan I tage et visit til Gråsten Slot, som er byens største turistattraktion. Slottet har haft stor historisk betydning, og i dag bliver det brugt af kongefamilien som sommerresidens. Slottet er omringet af en utrolig smuk have og Gråstenskovene.

Med en adresse på Fredensgade 24, får I ikke langt til Gråsten Slot og naturen, og I kan tilmed opleve en super charmerende bymidte. Der er omkring 3km. til Alnor Strandpark, som er en børnevenlig strand. Desuden er der kort afstand til skole, daginstitutioner og indkøb.

Velkommen til.

Fra vejen bliver du mødt af en rødstensvilla, med rødt tag og hvide vinduer, beliggende på en hjørnegrund. Husets have er foran huset, og her er fin plads til leg og hygge.

Stueplan byder på entré med trappeopgang til 1.sal, et køkken med god plads, et værelse, en stor stue med hyggehjørne og spiseplads, og husets badeværelse. På første sal finder du 3 værelser, hvor 2 af værelserne er i fin stand med lyse vægge og nyere gulve.

Kælderen byder på 2 gode rum, med indgang til kælderen fra haven. Her er rig mulighed for værksted og opbevaring.

Alt i alt et rigtig fint hus, med mange muligheder.Gå en online tur i boligen herHvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.