Stevning Gade 1, Stevning, 6430 Nordborg

Stort nyrenoveret luksushus i Stevning

Super flot hus i Stevning, hovedhuset er total renoveret indvendig og udvendig er det nypudset og malet. Stort hus med separat teenage bolig, indbygget garage og fyrrum med elektrisk port.
Stevning er en hyggelig lille landsby med mange arrangementer her iblandt musikfestival, deletant, ringridning, søndags cafe, sankthans m.m. her er rig mulighed for at etablere et godt naboskab.Byen har god natur med skov, stier, bådlaug og badestrand, endvidere er her et børnehus og busforbindelser til flere skoler i nærheden. Der er kun 15 km til Sønderborg, 8 km til Nordborg og 4 km til Guderup.

Velkommen til!

Stueplan er indrettet med stort køkken/ alrum, hvor der er åbent op til kip, køkkenet er i særklasse med stor flot koge ø. Der god plads til både at spise men også til at slappe af i sofahjørnet, fra køkken/ alrummet er der adgang til gang, badeværelse og garage, der er i rummet etableret to terrassedøre, herfra er der også trappe op til 1. sal hvor der er stue med synlige bjælker, 2 børneværelser, soveværelse med to walk in rum, samt en stor hems.

Stueplan er med flisebelagte gulve med gulvvarme, 1. sal har flotte plankegulve, hele huset fremstår med pudsede hvide vægge, gennemgående ren stil.
Omkring ejendommen er der herregårds sten og gode parkeringsmuligheder, foran ejendommen er der et mindre græsområde.

Til ejendommen hører et separat udhus med god plads.

Ejendommen skal ses.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.