Hørup Bygade 9, Hørup, 6470 Sydals

Moderniseret villa med dejlig have og udsigt

Velkommen til Hørup og i særdeleshed til Hørup Bygade 9, hvor denne flotte villa kan blive jeres hjem. Huset er gennemgribende renoveret fra yderst til inderst og råder over en veldisponeret planløsning. Således er stueplanet dedikeret til samværet, mens soveafdelingen befinder sig på første sal. Haven er utrolig dejlig med alt fra shelter og legetårn til solrige terrasser.

I bliver glade for udsigten til Præsteskoven lige overfor boligen. Nærmijøet rummer også bibliotek, busforbindelse, daginstitution og indkøb, der alt sammen nås til fods, mens I kommer til skolen via cykel. Inden for gåafstand ligger også stranden, hvor der tilmed kan fanges ørreder.

Selve ejendommen daterer sig tilbage til 1920 og råder over 144 kvadratmeter. Udefra præsenteres I for en nydelig, hvid facade og et sort tag, der er skiftet i 2014.

Indenfor fortsætter det skønne førstehåndsindtryk, da det er svært ikke at blive begejstret for det elegante skifergulv, der ses i badeværelset og det åbne opholdsmiljø. Dette er et resultat af den gennemgribende istandsættelse i 2017, hvor kun væggene stod tilbage. El-installationer og vvs er derfor også skiftet, og nutidigt design pryder indretningen. Bemærk eksempelvis de hvide køkkenfronter fra HTH og egetræsdetaljerne. Disse toner frem som køkkenets bordplade, vindueskarme og også trappen, der fører til første sal. Loftshøjde i stueplan er på 2,72 m, hvilket gør det mere rummeligt og lyst.

Inden I går til overetagen, skal I dog lige bide mærke i det disponible rum, og så skal nævnes, at der er gulvvarme overalt og en stemningsskabende brændeovn. Tilbage er nu blot de tre værelser på førstesalen, som dermed afrunder husets inddeling.

Grunden er fordelt over 641 kvadratmeter, og arealet er ganske veludnyttet. I finder både en shelter med bålplads og helt optimale rammer til børnene i kraft af legestativet. Dette er lavet i 2021. Endelig er der også en flisebelagt terrasse og en plæne.

OBS - huset er udlejet til september 2023.


Gå en online tur i boligen her


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.