Sønderlundvej 5, Hjortspring, 6430 Nordborg

Stor, skøn villa fra 2007 i landlige omgivelser på Als

Drømmer I om livet på landet? At bo omgivet af åbne marker med kort afstand til skov og vand og samtidig have nem adgang til alle hverdagens fornødenheder? Så er denne ejendom på Sønderlundvej 5, ved Guderup, lige noget for jer.

Villaen fra 2007 byder på hele 270 kvadratmeter i halvandet plan inklusiv en dobbelt garage med gulvvarme. Villaen præsenterer sig nydeligt med solidt murværk og hvide vinduesrammer, og indenfor fortsætter det positive førstehåndsindtryk, hvor der venter jer store, lyse rum.

Køkkenet er yderst rummeligt og fremstår med flotte træelementer i en varm nuance, der også er viderført i det tilstødende bryggers med egen indgang. Fra entréen åbner franske døre til stuen, som byder på en sydvendt karnap med vue over markerne. Stueetagen indeholder endvidere et gæstetoilet samt en oplagt forældreafdeling, der består af et soveværelse med eget badeværelse.

Førstesalen udgør en regulær værelsesafdeling med fem værelser og et badeværelse. Fra to af værelserne er der udgang til henholdsvis en østvendt tagterrasse og en sydvendt altan, og i haven får I glæde af et skønt, sydvendt terrassemiljø, så I har rig mulighed for at nyde solen.

Trods den landlige beliggenhed finder I både daginstitution, Nørreskov-Skolen, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder i en radius af tre kilometer. Nørreskoven er lige i nærheden, og vil I til Sønderborg, tager køreturen kun 15 minutter bag rattet.

Lyder det som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.


Gå en online tur i boligen her
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.