Huholt 10, 6400 Sønderborg

Hyggeligt og velholdt træhus i Huholt

Et hus som dette er en sjældenhed. Her får du et charmerende, velindrettet og velholdt hus med god plads.

Boligen fordeler sig på 153 kvadratmeter, hvor I får 4 store værelser, 2 badeværelser, stort gedigent køkken, flot opholdsstue med indbygget brændeovn (med luft fordeling), udgang til udestuen og haven. I haven venter jer et eventyr med mange planter, en velanlagt have og hvor udestuen er i forbindelse med et orangeri.

Velkommen til!

Huholt 10, byder på et flot velholdt træhus, som er støbt på en sokkel, og har en udvidelse med en murstens bygning. Fra carporten har du hovedindgangen, så man kan gå tørskoet ind i huset. Her er yderligere et stort hobbyrum/værksted. Taget på huset er skiftet i 2014.

Rundturen starter i det store bryggers, som har adgang til køkken, udestue, 2 værelser og 1 badeværelse. Køkkenet består af træ fronter ledsaget af en lang bordplade, så her er masser af bord og skabs plads. I forlængelse af køkkenet udfolder spisestuen sig sammen med stuen, og her er adgang til 2 værelser og udestuen. Inde på det ene værelse finder du husets andet badeværelse. Fra udestuen har du direkte adgang til haven og et orangeri.

Huholt er beliggende lige ud foran Sønderborg med 6 km til centrum. Her er kort afstand til skole, og er beliggende i naturskønne omgivelser. Hvis du er på jagt efter en bolig tæt på byen, men alligevel lidt ude, så har vi dette skønne bud til dig.

Lyder det som noget for dig? Ring og bestil en fremvisning.
Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.