Stavensbølgade 52, 6440 Augustenborg

Beliggende med udsigt over lillehav og på hovedgaden i Augustenborg

Særdeles stor og unik ejendom midt i Augustenborg i første række ud til Lillehav kun adskilt med en lille stig.

Ejendommen rummer i alt 2 lejligheder, ejerne beboer den ene selv og den anden bliver pt. udlejet.

Hovedhuset er indrettet med et stort flot køkken med hvide fyldningslåger, træbordplade med velplaceret vask og granit plade omkring den keramisk kogeplade. Alt i alt et køkken hvor der er kræset om detaljerne, fra køkkenet har man udsigt over den særdeles velanlagte have og Lillehav. Tilligere er der fra køkkenet udgang til terrasse og den store vinkelstue, som har vinduer i begge ender af stuen, som giver et godt lysindfald, herfra er der adgang til gangen, badeværelset samt til en spisestue med et flot plankegulv. Fra entreen er der opgang til 1. sal, som er indrettet med 3 værelser, som alle har flotte plankegulve. På 1. salen er der også badeværelse og et køkken, som kan omdannes til værelse.

Lejligheden th. er indrettet med et lyst køkken, ligeledes med udsigt over Lillehav og den skønne have. I køkkenet er der spiseplads, fra køkkenet er der adgang til en stor vinkelstue, hvorfra der er udgang til terrassen samt adgang til entreen og badeværelse i stueplan. På 1. salen er der et stort værelse, walk-in closet samt et toilet.

Hele ejendommen fremstår velvedligeholdt med blandt andet trætermovinduer fra 2006, køkken fra 2007, her er installeret centralstøvsuger i st. tv. og hele ejendommen har indvendig flotte fyldningsdøre.
Her er to garager med elektrisk port, udover plads til en bil er der også lidt værkstedsplads i garagen, endvidere er her udhus, velegnet til gildesal, med varmeinstalleret.

Sælger beboer 179 kvm af hovedhuset, de resterende 97 kvm består af en selvstændig lejlighed med selvstændige målere. Sælger får kr. 4.000 i leje pr. måned + forbrug.

Om byen: Augustenborg er en havneby på Als med 3.238 indbyggere, beliggende 18 km sydøst for Nordborg, 9 km sydvest for Fynshav og 8 km nordøst for Sønderborg. Byen hører til Sønderborg Kommune og ligger i Region Syddanmark

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.