Ringgade 178, 6400 Sønderborg

Bolig med stort hobbyareal

Ejendom med en beboelsesdel og et stort hobby værksted.

Beboelsesdelen har indgang fra forhaven, hvor du kommer ind i en entré som giver adgang til huset andre rum, hvor der er et værelse med udgang til en skøn forhøjet terrasse på 50 m2 og udsigt over gårdhaven der er også et Køkken/alrum hvor trappen til 1 sal også befinder sig.
På 1 sal finder du en stue, 2 gode værelser og et flot badeværelse. Alt i alt en rigtig fin beboelse på 116m2, hvor særligt den dejlige terrasse og den lukkede gårdhave skal bemærkes. Beboelsesdelen's udvendige rammer er med pudsede facader, rødt tagstenstag og vinduer i god stand. Grunden giver jer fuld valuta på udearealskontoen, for I får både terrasser, plæne og hyggekroge omkranset af grønt

Hobby værkstedet er på 217m2, med 4 rum hvor der er god plads til veteranbilen eller den pladskrævende hobby, så du får de optimale forhold til din hobby, med vinduespartier mod Møllegade og et stort parkeringsareal.
Der er fuld kælder på 200m2, hvor der er disponibelt rum, indgang fra indkørslen samt dobbelt garage under stuehuset. Selve grunden er på i alt 830m2

Ejendommen befinder sig på Ringgade og den centrale og bynære beliggenhed giver jer kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder. Her er både kort afstand til smukke Mølledamsparken, hvor hunden kan luftes og de smukke omgivelser kan nydes. Det er også i Mølleparken den store friluftsscene er beliggende, hvor der i sommerhalvåret afholdes koncerter med mange kendte artister. Ligeledes er der indenfor en overskuelig rækkevidde både indkøbsmuligheder, daginstutitioner og skoler. 900 meter ned til lystbådehavnen og kyststrækningen, og 1km fra Sønderborgs hyggelige, historiske og kulturelle midtby med noget for enhver smag.
I får altså her en skøn villa med mange muligheder beliggende med en god placering i centrum af Sønderborg!


Gå en online tur i boligen her


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.