Skovbyvej 63, Vibøge, 6470 Sydals

Hesteejendom med 2,2 ha jord, omkring ejendommen

Dejlig landejendom beliggende i et naturskønt område, med kun 1,5 km til Skovby, 5 km til Hørup og kun 1 km til vandet. Her får man 240 m² bolig, hvor største delen af 1. sal er nyrenoveret. Til huset er der en tidligere staldbygning på 102m² som i dag huser et værksted, solcelleanlægget og fyrrummet, en lade på 127m² med to hestebokse og et hønsehus. Der er mulighed for at udvide med flere bokse og / eller lave sadelrum. Endvidere er der en udbygning på 65 m² som kaldes Hindbærhuset, her er der rig mulighed for rytterstue, festlokale m.m.

Velkommen til!

Fra vejen bliver man budt velkommen af et stort gul hus, med rødt tegltag fra 2020 og hvide Dannebrogsvinduer fra 2019. Omkring ejendommen er der en skøn have med masser af frugttræer, buske og ville bede, samt et stort stykke mark som grænser op til skældte med en lille å, på den anden side af åen er der en grusvej der går til Vibøge.

Indendøre træder man ind i husets hall, med trappe op til 1. sal. Stueetagen byder på et køkken med adgang til spisekammer og spisestue. Fra spisestuen kommer man videre ind til husets stue. I stueplan finder man yderligere et badeværelse med bruseniche, et opbevaringsrum og et værelse. Stueplan er ikke renoveret, som 1.sal, men er præget af gammel charme, og her har man rig mulighed for at sætte sit eget præg på huset.

På 1. sal bliver man mødt af en opholdsstue, med lyse vægge og gulve, og hvor man har sat nye synlige bjælker op, for at bevare charmen i huset, og dette giver en god kontrast til rummene. Opholdsstuen er midtpunktet på 1.sal. I den ene side finder du et gennemgangs badeværelse med toilet og badekar, hvor man fra badeværelset kommer ind i husets soveværelse. På den anden side af opholdsstuen befinder sig et stort værelse. 1. sal er lavet i charmerende stil, hvor man kan nyde at være sammen som familie.

Alt i alt, finder man her et stort hus med masser af charme, og plads til hele familien. Og man kan stadig nå, at sætte sit eget præg på huset. Huset fortjener at blive set.


Gå en online tur i boligen her

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.